Δορυφορικά συστήματα για ελεύθερα κανάλια, σταθερά και με μοτέρ κίνησης

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Γνωρίζουμε όλοι τις δορυφορικές λήψεις από τα κανάλια της NOVA & COSMOTETV . Πολλοί όμως δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Στη χώρα μας , η οποία βρίσκεται στις 24 μοίρες ανατολικά,  οι δορυφόροι οι οποίοι μπορούν να ληφθούν είναι τουλάχιστον από 75 μοίρες ανατολικά μέχρι 45 μοίρες δυτικά. Εκεί βρίσκονται τουλάχιστον 20 αξιόλογοι δορυφόροι με περίπου 5000 κανάλια , τα περισσότερα βέβαια εκπέμπουν σε HD (υψηλή ευκρίνεια) πλέον  από χώρες από Πορτογαλία μέχρι Ιαπωνία και από Σουηδία μέχρι τις Αφρικανικές χώρες.

Με ένα Δορυφορικό κάτοπτρο 1 μέτρου μπορεί κανείς να έχει επιλογή οποιουδήποτε δορυφόρου από αυτούς.

Μια παρουσίαση κάποιων ελεύθερων καναλιών θα βρείτε στο παρακάτω link.

www.digitaltvinfo.gr/magazine-archive/year-2015/item/15225-ta-kalytera-eleythera-doryforika-kanalia

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ 

Στη λύση του κινητού κατόπτρου καταλαβαίνετε ότι υπάρχει η δυνατότητα λήψης όλων των δορυφόρων που έχουν κάλυψη στην Ελλάδα. Απεριόριστες δυνατότητες από δορυφορικά ελεύθερα κανάλια με το μοναδικό του μειονέκτημα ο λίγο ακριβώς εξοπλισμό του. Η εταιρεία μας έχοντας μεγάλη γνώση σε εγκαταστάσεις κινητών συστημάτων αναλαμβάνει να σας συμβουλέψει με απόλυτο επαγγελματισμό για την επιλογή του τύπος κινητού κατόπτρου που θα σας εξυπηρετήσει.

Υπάρχουν άλλες δύο ενδιάμεσες δυνατότητες.

  1. Δυνατότητα εγκατάστασης πολλών παράπλευρων LNΒ’s, οπού επιλέγει κάποιος ποιους δορυφόρους επιθυμεί (συνήθως μέχρι 8 είναι λογικό) και γίνεται η ανάλογη εγκατάσταση.

  2. Οικονομική δυνατότητα επίσης είναι ένα μοτέρ DiSEqC 1.2 , που συνδυάζει απλούστερη εγκατάσταση και τον μικρότερο απαιτούμενο διαθέσιμο χώρο που είναι σημαντικό. Ο περιορισμός σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η διάμετρος του κατόπτρου ο όποιος δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1-1.20 του μέτρου.

Βέβαια η εγκατάσταση ενός κινητού κατόπτρου για οποιαδήποτε λύση συστήματος  απαιτεί μεγάλη εμπειρία και το κατάλληλο εξοπλισμό με επαγγελματικό όργανο μετρήσεων από τον Τεχνικό Εγκαταστάτη.

15751 κανάλια – 157 χώρες – 17313 συχνότητες

Δες τη Προσφορά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HEADENDS ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ    

Οι ανάγκες πλέον σε μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα έχουν μεγιστοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα προσπαθώντας να παρέχετε ακόμα περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες και πάνω από όλα μια ξεχωριστή εμπειρία στον φιλοξενούμενο σας.

Μια από αυτές που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να λείπει, είναι η χαλάρωση και η ψυχαγωγία μέσω την τηλεοπτικής του εικόνας.

Η Signal Networks προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε μικρή η μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στοχεύοντας πάντα σε προσαρμοσμένες προτάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα που προσφέρουν αρκετές εταιρείες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, μπορούμε με χρήση απλής καλωδίωσης RF να πετύχουμε την διανομή καναλιών όπως TER- Επίγειων Ψηφιακών, SAT  – Ελεύθερων Δορυφορικών καθώς και αυτόνομα προσωποποιημένα κανάλια.

Ένα πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια σας  !!!

Επίγεια Προγράμματα
Ελεύθερα Δορυφορικά κανάλια
Ξένα κωδικοποιημένα κανάλια
Εξειδικευμένα κανάλια διαφημιστικών και υπηρεσιών του Ξενοδοχείου
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟΥ RF

TERRA ST.01 Transmodulator & multiswitch για Ξενοδοχειακές Λύσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Για περισσότερες πληροφορίες ή να συζητήσουμε για το δίκο σας σύστημα επικοινωνήστε μαζί μας