Δορυφορικά συστήματα για ελεύθερα κανάλια, σταθερά και με μοτέρ κίνησης

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Γνωρίζουμε όλοι τις δορυφορικές λήψεις από τα κανάλια της NOVA & COSMOTETV . Πολλοί όμως δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Στη χώρα μας , η οποία βρίσκεται στις 24 μοίρες ανατολικά,  οι δορυφόροι οι οποίοι μπορούν να ληφθούν είναι τουλάχιστον από 75 μοίρες ανατολικά μέχρι 45 μοίρες δυτικά. Εκεί βρίσκονται τουλάχιστον 20 αξιόλογοι δορυφόροι με περίπου 5000 κανάλια , τα περισσότερα βέβαια εκπέμπουν σε HD (υψηλή ευκρίνεια) πλέον  από χώρες από Πορτογαλία μέχρι Ιαπωνία και από Σουηδία μέχρι τις Αφρικανικές χώρες.

Με ένα Δορυφορικό κάτοπτρο 1 μέτρου μπορεί κανείς να έχει επιλογή οποιουδήποτε δορυφόρου από αυτούς.

Μια παρουσίαση κάποιων ελεύθερων καναλιών θα βρείτε στο παρακάτω link.

www.digitaltvinfo.gr/magazine-archive/year-2015/item/15225-ta-kalytera-eleythera-doryforika-kanalia

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ 

Στη λύση του κινητού κατόπτρου καταλαβαίνετε ότι υπάρχει η δυνατότητα λήψης όλων των δορυφόρων που έχουν κάλυψη στην Ελλάδα. Απεριόριστες δυνατότητες από δορυφορικά ελεύθερα κανάλια με το μοναδικό του μειονέκτημα ο λίγο ακριβώς εξοπλισμό του. Η εταιρεία μας έχοντας μεγάλη γνώση σε εγκαταστάσεις κινητών συστημάτων αναλαμβάνει να σας συμβουλέψει με απόλυτο επαγγελματισμό για την επιλογή του τύπος κινητού κατόπτρου που θα σας εξυπηρετήσει.

Υπάρχουν άλλες δύο ενδιάμεσες δυνατότητες.

  1. Δυνατότητα εγκατάστασης πολλών παράπλευρων LNΒ’s, οπού επιλέγει κάποιος ποιους δορυφόρους επιθυμεί (συνήθως μέχρι 8 είναι λογικό) και γίνεται η ανάλογη εγκατάσταση.
  2. Οικονομική δυνατότητα επίσης είναι ένα μοτέρ DiSEqC 1.2 , που συνδυάζει απλούστερη εγκατάσταση και τον μικρότερο απαιτούμενο διαθέσιμο χώρο που είναι σημαντικό. Ο περιορισμός σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η διάμετρος του κατόπτρου ο όποιος δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1-1.20 του μέτρου.

Βέβαια η εγκατάσταση ενός κινητού κατόπτρου για οποιαδήποτε λύση συστήματος  απαιτεί μεγάλη εμπειρία και το κατάλληλο εξοπλισμό με επαγγελματικό όργανο μετρήσεων από τον Τεχνικό Εγκαταστάτη.

15751 κανάλια – 157 χώρες – 17313 συχνότητες

Δες τη Προσφορά

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Για περισσότερες πληροφορίες ή να συζητήσουμε για το δίκο σας σύστημα επικοινωνήστε μαζί μας